Summer school 2016

Навчаючись розважайся

 Хто, краще аніж педагоги знають, як важливо зробити навчання студентів або учнів не тільки якісним, але й цікавим, щоб кожного заняття надихати дітей на самовдосконалення.

Саме цікаві і різноманітні види роботи на уроці запропонувала літня мовна школа, організована для вчителів і викладачів англійської мови Житомирщини. Ініціатором проведення заходу за підтримки керівництва Житомирського державного технологічного університету вже втретє стала кафедра іноземних мов ЖДТУ, яку очолює Людмила Могельницька, і волонтери Корпусу Мира США в Україні Лінда і Девід Хебенстрейт.  Участь у роботі літньої мовної школи волонтерів Корпусу Мира США в Україні Роба  (м. Житомир) і Тадеуша (м. Вінниця) підтримали викладачі англійської мови Житомирського державного університету ім. І. Франка і гімназії  № 1 (м. Житомир). У роботі школи взяли участь більш ніж 60 небайдужих і творчих вчителів і викладачів шкіл, гімназій, ліцеїв, вищих навчальних закладів міста Житомира і Житомирської області. 

Літня школа працювала 5 днів (13.06 – 17.06.2016) і головними діючими особами стали наші колеги – волонтери  Корпусу Мира США в Україні, студенти ЖДТУ, які повернули всіх нас в дитинство, щоб згадати: чим цікавиться молодь, як вони розважаються, в чому конкурують. Ігри при вивченні англійської мови (лексичного і граматичного матеріалів), англомовні клуби, Інтернет ресурси, театральні постановки і, найголовніше –, як це вписати в формат уроку англійської мови… Все можливо!

Завдання літньої мовної школи «Вивчення англійської мови із задоволенням» виконано! Чекаємо втілення ідей і сміливих задумів 1 вересня!

IMG_3486
IMG_3483
IMG_3480

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *