Диво, якого ми не очікували!

4 травня 2016 року у приміщенні нашого університету та з ініціативи кафедри іноземних мов відбулась грандіозна подія. Було проведено семінар-тренінг з йоги та медитації, на якому слухачі навчились знімати тривогу і стрес. Заняття проводила Крістен Несбіт, англомовний інструктор з Америки, яка практикує таке навчання понад 16 років.

Крістен працювала на кафедрі іноземних мов у нашому університеті у 2012-2013 навчальному році як волонтер Корпусу Миру. Її уроки англійської мови із задоволенням відвідували  наші студенти і наші викладачі.

Але цього разу Крістен приїхала з іншою місією. Глибоко переживаючи події, пов’язані з війною, співчуваючи українцям у цей занадто складний час та несучи у серці щиру любов і турботу до нашого народу, Крістен розробила власний оздоровчий проект під назвою “Дихаємо За Мир”. Наш університет є одним із чотирьох закладів України, яким пощастило прийняти у своїх стінах такого поважного гостя і патріота нашої країни.

Серед відвідувачів були  наші студенти, викдадачі кафедри іноземних мов та інших кафедр нашого університету, студенти інших навчальних закладів та представники інших професій як лікар, менеджер, працівник арт-студії. Усі отримали велику насолоду від спілкування та методики навчання, Атмосфера була дружньою, приємною, відкритою, невимушеною.

Після двогодинного тренінгу слухачі були у захопленні від свого стану спокою, легкості, рівноваги і щастя, яке їх переповнювало. Відвідувачі підходили і особисто дякували Крістен за захоплюючий тренінг і цінні знання, щойно набуті під керівництвом прекрасної людини і досвідченого фахівця.

Ми ще раз дякуємо  Крістен Несбіт за її чудовий семінар та щиру відданість нашому народу. Нехай Ваш шлях завжди буде вишитий добром, радістю і щастям, і удача нехай іде пліч-о-пліч разом з Вами, наша шановна колего!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *