Молодь на шляху до майбутнього

12 квітня 2017 року в Житомирському державному технологічному університеті відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, магістрів, аспірантів «Актуальні напрями досліджень молодих учених в іншомовному просторі».

Традиційно тепло і затишно почувалися учасники конференції в ЖДТУ, де всіх, як давніх
друзів, привітали проректор з науково-педагогічної роботи ЖДТУ Георгій Виговський, проректор з наукової роботи Житомирського інституту медсестринства Василь Свиридюк, представники Житомирського державного університету ім. І. Франка та інші почесні гості.

Дослідження молодих науковців були представлені в чотирьох галузях: інженерно-технічні науки, економічні науки, гуманітарні науки, інформаційно-комп’ютерні технології. Презентації доповідей були корисними, цікавими, актуальними і перспективними, що є приводом для гордості за майбутнє науки в нашій країні.

Приємно відзначити, що конференція набуває популярності, а саме, кількість учасників цього року склала 127 молодих дослідників і 56 з них – з інших регіонів України.

Досвід проведення конференції дає змогу викладачам кафедри іноземних мов ЖДТУ втілювати важливе завдання вищої школи: практичне застосування іноземної мови і IV Всеукраїнська науково-практична конференція продемонструвала здатність молодих науковців бути зрозумілими і корисними для роботодавців та іноземних ділових партнерів.

Дякуємо всім учасникам і доповідачам і чекаємо на нові зустрічі!

Успіху і натхнення в нових дослідженнях!

Кафедра іноземних мов ЖДТУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *