Зимова школа англійської мови

Зимові канікули для багатьох школярів міста Житомира та Житомирської області стали не тільки веселими, але й корисними, завдяки тому, що вони брали участь у роботі Зимової школи англійської мови, яку організували та провели викладачі кафедри іноземних мов ЖДТУ.

 З 11 по 13 січня 2017 року учні мали змогу покращити свій рівень англійської мови, знайти нових друзів, познайомитися з університетом.

Кожен день був насичений особливими і неповторними заходами. В день відкриття, 11 січня, учасників Зимової школи привітала перший проректор університету проф. Олійник О. В., завідувач кафедрою іноземних мов Могельницька Л. Ф. представила деканів факультетів ЖДТУ, студентка 2-го курсу ФІКТ Таісія Бойко презентувала університет англійською мовою. Усі були також надзвичайно вражені представленим програмним забезпеченням, розробленим студентами ФІКТ.

Кожного дня учні знайомилися з різними аспектами роботи університету: розробками та досягненнями студентів, навчальними аудиторіями, музеями та Центром розвитку кар’єри.

Школярі отримали велике задоволення та безперечну користь від різноманітних занять і навчальних ігор, які проводили волонтери Корпусу Миру США в Україні Роберт, Девід та Анна, викладачі кафедри іноземних мов ЖДТУ, а також від Англомовного  кіноклубу, який представили та провели студенти університету, постійні ведучі засідань клубу Вадим Миколайчук та Євгеній Герасимчук.

По завершенню роботи Зимової школи англійської мови всі учасники отримали сертифікати і висловили побажання регулярно брати участь у таких заходах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *