Спілкуйтесь англійською

Вже вчетверте пройшла в ЖДТУ Всеукраїнська науково-методична конференція «Сучасні комунікативні методи навчання англійської мови».

На конференцію, яка відбулася 28 жовтня, традиційно були запрошені волонтери Корпусу Миру США в Україні Роберт О’Лері, Джеф Пфланц, Девід Брайан Еш, які представили новітні комунікативні методи навчання англійської мови. Взагалі в конференції взяли участь 45 вчителів ЗОШ і викладачів ВНЗ України.

Саме словосполучення «комунікативні методи» стало девізом конференції. Як навчити спілкуватися студентів з різнем рівнем знань англійської мови, які методи найбільш результативні, яким чином комбінувати граматичну і лексичну складові навчання іноземної мови, як урізноманітнити заняття – ці та інші питання потребували обговорення всіх учасників конференції.

Результатом доповідей і дискусій стало визначення основних комунікативних методів, які допоможуть навчити англійській мові кожного бажаючого.

Конференція залишила право вибору кожному з викладачів, а широка географія учасників конференції дає надію на плідне втілення конкретних методів для конкретної аудиторії студентів і учнів не тільки в Житомирській області, але й за її межами.

Бажаємо успіхів і чекаємо на нові ідеї!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *