Звіт про конференцію

30 жовтня 2015 року в Житомирському державному технологічному університеті відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-методична конференція «Сучасні комунікативні методи навчання англійської мови».

Втретє ЖДТУ зібрав викладачів і вчителів, справжніх фанатів своєї справи, поділитися з колегами своїми доробками та новими ідеями щодо методики викладання і навчання англійської мови.

За традицією з привітальним словом виступила перший проректор ЖДТУ, професор Оксана Вікторівна Олійник і регіональний менеджер Корпусу Мира в Україні пані Оксана Шабас.

Визначною рисою конференції стала участь волонтерів Корпусу Мира в Україні Лінди Хeбенстрейт, Девіда Хeбенстрейт (Державний технологічний університет, Житомир), Емілії Олівер ( Педагогічний університет ім. І.Франка, Житомир),  Джона Кейтли (Педагогічний коледж ім. І.Франка, Коростишів) і запрошеного гостя з Аляски Скотта Хоталінга. Доповіді волонтерів безумовно зробили конференцію автентичною та оригінальною, що задало всім учасникам гарного настрою і сприяло плідній співпраці.

Безпосередня участь студентів ЖДТУ у презентаціях доповідачів про новітні методи навчання і саме кооперація викладачів із студентами надала фестивальної атмосфери конференції.

Приємно відзначити зацікавленість тематикою конференції вчителів ЗОШ, ліцеїв, коледжів і викладачів вищих навчальних закладів, які взяли активну участь у конференції.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *