Дні іноземних мов 2015 у ЖДТУ

25.05.2015 – 29.05.2015 в ЖДТУ проводилися Дні іноземних мов, які вже стали щорічною університетською традицією. Кожного року в рамках цього навчально-виховного заходу викладачі кафедри іноземних мов залучають студентів як до звичних, так і до нових форм роботи. Темою цьогорічного заходу стало «Глобальне майбутнє», бачення якого студенти продемонстрували у всіх видах запропонованих заходів. Виставка стінних газет у фойє третього поверху університету розпочала тиждень іноземних мов.

IMG_20150527_120324

Студенти та викладачі бачать майбутнє за англійською мовою. Ця ідея чітко прослідковувалася і в тематиці стінгазет, і на мовному фестивалі, і під час акції «Test Your English». Велика кількість студентів виявила бажання взяти участь в акції. Необхідно зазначити, що до роботи по створенню тестів долучився студент ЖДТУ, Бейрак Дмитро, який навчається в групі поглибленого вивчення англійської мови і цього року вийшов у фінал 2 туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Спільна робота студента Бейрака Дмитра та старшого викладача кафедри іноземних мов Кобзар Світлани Казимирівни над тестами забезпечила їхню об’єктивність, прозорість та наближеність до студента.

IMG_20150527_120113
IMG_20150527_120101

Грандіозними заходами з великою кількістю учасників, почесними та шанованими гостями стали «Language Festival» та відкрите заняття-презентація «We Know WHAT Lies Beneath Men’s Success». Мовний фестиваль став справжнім святом з піснями та музикою від вокального ансамблю «Акорд» (керівник – Голуб Л.М.), з жяскравими презентаціями студентів та вітаннями декана гірничо-екологічного факультету Котенка Володимира Володимировича.

IMG_20150528_164710
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Враження від свята – найприємніші. З одного боку – викладачі з високопрофесійним підходом до організації заходу та підготовки студентів. На особливу подяку за це заслуговують старші викладачі Кур’ята Світлана Григорівна та Кобзар Світлана Казимирівна. З іншого боку – талановиті студенти ЖДТУ, які вільно, розкуто говорять та співають англійською перед великою аудиторією глядачів.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Відкрите заняття-презентація «We Know WHAT Lies Beneath Men’s Success», організоване та проведене старшим викладачем кафедри іноземних мов Фурсовою Людмилою Іванівною, стало ще однією платформою для студентських виступів англійською мовою. На прикладі відомих чоловіків – Пікассо, Наполеон, Далі, Форд, Бекхем, Обама – студенти показали, що за їхнім великим успіхом та світовою славою стоїть жінка. На відкритому занятті студентів вітав ректор ЖДТУ професор Мельничук Петро Петрович, який зазначив, що майбутнє – за молоддю, за нашими найрозумнішими, найталановитішими студентами.

ALX_9647
ALX_9508
ALX_9598

 

 

Дні іноземних мов завершилися ще одним відкритим заняттям “Social Networks” 5 червня 2015 р.  групі СІ-69, яке провела викладач кафедри Мельниченко Ірина Сергіївна. На занятті панувала дружня атмосфера, що сприяла засвоєнню нового та тренуванню відомого матеріалу.

фото 083
фото 082
фото 081

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *