Підвищення кваліфікації: семінари, конференції, стажування

Викладачі кафедри іноземних мов постійно працюють над удосконаленням навчального процесу та підвищенням рівня кваліфікації викладача ВНЗ. Викладачі підтримують зв’язки або є членами організацій сприяння вивченню та викладанню іноземних мов, як наприклад, ETRC, British Council, TESOL, Goethe Institute. Вони також постійно беруть участь у роботі методичних семінарів, наукових конференцій, проходять стажування в закордонних та вітчизняних навчальних закладах, діляться досвідом на відкритих заняттях.

21 січня 2014 р. ст. викладач Кобзар С.К. брала участь у роботі методичного семінару Encouraging Extra English Practice with Voice Thread в ресурсному центрі для викладачів англійської мови національного університету Києво-Могилянська академія. Семінар проводила Senior Fellow Eve Smith.

30 – 31 січня 2014 року зав. кафедри іноземних мов доц. Могельницька Л.Ф. брала участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції “XXIV наукові читання” (Даугавпілський університет, м. Даугавпілс, Латвія).  Доц. Могельницька Л.Ф. виступила з доповіддю “Composition of English Publicistic Cinematography Texts: Typology of Headlines ”Матеріали робочої групи будуть опубліковані у збірнику наукових статей „Valoda dažādu kultūru kontekstā” («Язык в контексте культур»), № 24, та в журналі „Komparatīvistikas almanahs. Journal of Comparative Studies” (включений у базу даних EBSCO), № 34/4.

IMG_20140130_113329

IMG_20140130_161726

IMG_20140130_172346

ісертифікат2

10 – 22 лютого 2014 р. ст. викладач Суховецька С.В. пройшла підвищення кваліфікації у Шведському університеті аграрних наук. Мета підвищення кваліфікації – ознайомлення з організацією та змістом навчального процесу з підготовки магістрів радіоекологічного спрямування.

сертифікат

 

Відкрите заняття

25 лютого 2014 р. викладач Орловська І.В. провела відкрите заняття з англійської мови в групі РР – 37 на тему Types of Rocks, поділившись з колегами досвідом використання технічних засобів та технологій, популярних серед студентів: комп’ютер, телефон, проектор, Інтернет. Викладач розробила завдання в електронному форматі й провела заняття з використанням проектора, таким чином продемонструвавши, як візуальна підтримка та технічні засоби сприяють презентації та затреновуванню навчального матеріалу.

IMG_20140225_142731

IMG_20140225_142812

 

Олімпіада з англійської мови 2014 (І тур)

26 лютого 2014 року в ЖДТУ пройшов І тур олімпіади з англійською мови. В олімпіаді взяли участь 33 найкращих знавці англійської мови. У фінал змагання вийшли 9 учасників, серед яких журі у складі викладачів кафедри іноземних мов та кафедри бухгалтерського обліку та аналізу за видами економічної діяльності обрали трьох переможців:

  • І місце – Бейрак Дмитро, гр. РТ – 17
  • ІІ місце – Левківська Олена, гр. ОА – 68
  • ІІІ місце – Просюк Анастасія, гр.АТ – 18

Вітаємо наших студентів і бажаємо подальших успіхів у вивченні мови та достойного представлення ЖДТУ на Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *