Співпраця з волонтером

Кафедра іноземних мов вітає студентів та викладачів ЖДТУ з можливістю співпраці протягом 2 років з волонтером Корпусу Миру США в Україні Крістен Несбіт.

Kristen Nesbitt, M.Ed.: Master of Education, Gifted Education / Curriculum and Instruction, (1994) Notre Dame College, Manchester, NH.

Bachelor of Arts, Elementary Education Rending Instruction, (1985) WittenbergUniversity, Springfield, Ohio.

Twenty-six years teaching experience promoting higher learning for all age groups. Learning Specialist, teacher mentor, assistant to the Director of learning Skills Dept. at Proctor Academy, Andover, NH.

Цей проект має велике значення як для студентів, так і для викладачів. Метою проекту є:

  • залучення студентів до активного вивчення англійської мови в аудиторний та позаудиторний час;
  • розвиток практичних навичок володіння англійською мовою та використання її як засобу здобуття подальшої освіти;
  • проведення навчальних семінарів, літніх шкіл з стратегічного розвитку методик викладання для викладачів англійської мови.

І, саме головне, ми маємо можливість вивчати англійську мову з викладачем-носієм мови.

З перших днів перебування в університеті Крістен розпочала знайомство з колегами й студентами, та навчальним процесом загалом. Вона відвідує заняття в групах, з якими в подальшому буде працювати. Студенти групи поглибленого вивчення англійської мови проявляють особливу активність у спілкуванні і вже влаштували оглядову екскурсію по університету. 18.12.12 Крістен відвідала кандидатський іспит з іноземної мови, від якого отримала приємні враження, послухавши відповіді аплікантів на фахові тематики.

Кафедра дякує ректору університету проф. Мельничуку П.П., першому проректору проф. Олійник О.В., проректору з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку проф. Євдокимову В.В., проректору з адміністративно-господарської роботи Ткачуку О.А. за підтримку ідеї запрошення волонтера та сприяння співпраці.

На кандидатському іспитіНа кандидатському іспиті 2На кандидатському іспиті 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *